Modulhus

Dagens intensiva livstempo skapar behov av de mest effektiva och snabbast möjliga bygglösningarna. Modulära volymetriska konstruktioner, som förbereds i fabrik, gör detta möjligt. De enskilda utrymmena i huset tillverkas med inredning och teknisk utrustning och kan endast transporteras och installeras på de förberedda grunderna.

 

Snabb konstruktion
Överkomligt pris
Modern design

Varför välja ett modulhus?

Vi optimerar produktionsprocessen för modulhus:

  • billigare

  • snabbare

  • färre misstag

  • minimalt behov av installation på plats

Våra idéer är utformade för att rymma allt du kan tänkas behöva i ett modulhus, så att du får ut mesta möjliga av utrymmet.

Hastighet

Med modulhus reduceras produktionstiden till ett minimum under våra förhållanden eftersom vi känner till och förbereder oss för varje procedur, och det kan ta så lite som en månad från beställning till leverans!

Lätt och mobil

Vi tillverkar modulhus i vår fabrik. De är helt konstruerade, inspekterade och levereras till din adress.

Klar för transport

Våra modulhus är effektivt utformade för att passa in i en släpvagn, inte bara på höjden utan även på längden. Och när det väl har levererats är det inga problem att lyfta ut det och installera det på din tomt! Vi kan också erbjuda en installationstjänst.

Njut av livet "överallt"!

Våra modulhus är särskilt lämpliga för projekt med liten bostadsyta. Den mest populära användningen kan vara som utomhuskontor, campingbyggnad, gästhus, bastu.

Få en offert