Om oss

Dolena, som startade sin verksamhet 1994, växte snabbt till ett internationellt företag vars produkter är uppskattade och erkända både i Litauen och utomlands. Vårt huvudsakliga arbetsområde är byggnation av trähus. Idag finns det redan mer än 300 flerfunktionella trästommehus och timmerhus i olika europeiska länder.

Den största fördelen med våra produkter är att alla konstruktioner är prefabricerade i fabriken. Detta ger våra kunder fördelen av en snabb monteringsprocess på plats. Monteringsprocessen kan enkelt utföras av byggaren som har en allmän kunskap om civila konstruktioner. Vi strävar inte bara efter att värna om traditionerna inom trähusbyggande, utan också att ta till oss kunskap och erfarenheter från utländska byggföretag. Vi exporterar timmerhus som uppfyller kvalitetsstandarderna och byggnadsarvet i det aktuella landet. Vi har samlat på oss omfattande kunskap om detta långlivade hantverk och anpassat det till våra kunders behov: våra timmerhus utmärker sig genom mångfalden av olika utformningar och ändamål.

Vad som gör oss unika?

Vi förverkligar dina idéer

Dolena är födelseplatsen för de ursprungliga timmerhusen. Även om vi har byggt timmerhus och hus med timmerstomme i många år är varje hus unikt. Vi ger dig inga ritningar och vi tvingar dig inte att välja bland färdiga konstruktioner. Kom och berätta för oss hur du vill att ditt timmerhus ska se ut – vi lyssnar, ger råd och ser till att det blir verklighet.

Vi tillverkar miljövänliga trähus

Ett trähus är en investering i en trygg boendemiljö. När vi bygger timmerhus eller byggnader med timmerstomme använder vi endast material som låter träets positiva egenskaper komma till sin fulla rätt och som inte skadar naturen.

Du kan lita på oss

Framgången för vår verksamhet bygger på ömsesidigt förtroende. Dolena har byggt timmerhus i mer än femton år. De flesta av våra produkter säljs utomlands – endast 10 % av våra trähus stannar i Litauen. För att kunna konkurrera på den västeuropeiska marknaden måste vi inte bara strikt följa kraven i varje land, utan också överträffa våra lokala konkurrenter när det gäller kvalitet och service i de bostäder vi bygger. När vi bygger ditt trähus använder vi den erfarenhet, kunskap och kompetens som vi har fått på den internationella marknaden för att skapa en produkt av högsta kvalitet.

Nöjda ägare av ett trähus är den bästa reklamen för oss!

Vårt team

Karriär

Vill du arbeta med oss för att växa, utvecklas och avancera i din karriär? Skicka ett mejl till oss så ger vi dig ett jobberbjudande direkt. Vi tar hand om allt som är viktigt för dig, inklusive ett intressant arbete, pålitliga transporter, professionell utrustning och bra arbetsförhållanden tillsammans med en konkurrenskraftig lön.

Vi söker för närvarande

- Produktionschef (dörrar och fönster av trä)
- Chef för montering av timmerkonstruktioner (timmerhus, hus med timmerstomme)

Skriv till oss

info@dolena.lt

Besök oss

Geležinkelio pylimo g. 4, 96157 Gargždai

Ring oss

(+370 46) 455 281

Föreningar och certifikat

Vi förbättrar oss ständigt och arbetar för att säkerställa högsta kvalitet, och vi uppskattar det förtroende som litauiska och utländska experter har uttryckt.