Interior träprodukter

Exklusiva inredningsprodukter i trä. Varje produkt är tillverkad med precision och passion och utstrålar tidlös charm och naturlig skönhet. Från inredningsdetaljer till eleganta möbler – ta in träets värme i ditt hem och skapa ett utrymme som inspirerar.

naturliga material
konkurrenskraftig pris
hållbar livsstil

Dörr- och fönsterfoder i trä

Ett brett urval av dörr- och fönsterfoder i trä. Från traditionella till moderna stilar, vårt breda urval passar alla smaker och designestetiker. Förhöj skönheten och karaktären hos dina bostäder med våra högkvalitativa trälister, utformade för att få dina fönster och dörrar att verkligen sticka ut.

dolena-apvadai-modernus-apvadai

Träpaneler

Oavsett om du är ute efter en rustik, naturlig look eller en modern, elegant finish, ger våra träpaneler värme och karaktär till alla miljöer. Med våra högkvalitativa träpaneler kan du njuta av den perfekta kombinationen av form och funktion för att skapa utrymmen som lämnar ett bestående intryck.

Golvlister

Våra golvlister i trä är utformade för att förhöja estetiken och funktionaliteten i alla interiörer och är byggda för att hålla länge. Våra golvlister finns i en mängd olika stilar, ytbehandlingar och träslag och uppfyller många olika designpreferenser och gör det enkelt att komplettera alla inredningsteman.

medines-durys-mediniai-apvadai-dolena

Akustisk paneler

Våra akustikpaneler är tillverkade av naturmaterial som är säkra för människor och miljö. Akustikpaneler kan användas i en mängd olika tillämpningar, inklusive offentliga utrymmen som restauranger och kontor samt bostadshus. De kan användas som vägg- och takbeklädnadsmaterial samt som möbeldesignelement

Accent produkter för inredningsdesign

Förgyll ditt vardagsrum med ett skräddarsytt träbord. Varje pall är ett unikt mästerverk, noggrant utformat enligt dina önskemål. Vi lägger vår passion och erfarenhet i varje detalj, vilket är anledningen till att alla dessa bord är unika på sitt eget sätt!

Få en offert