KARKLE

Exceptionellt timmerhus, byggt intill havet i Karkle, LITAUEN. Tack vare kundens mod och fantasi skapades ett modernt utseende som bryter mot alla normer för timmerhusstil.

När du kliver in möts du av ett kök som förkroppsligar både form och funktion. Det är brett, rymligt och inrett med moderna designelement och inbjuder kulinariska entusiaster att släppa loss sin kreativitet i den lockande miljön.

Vardagsrummet med högt i tak utstrålar värme och mysighet och inbjuder till avkoppling och umgänge mot bakgrund av en sprakande öppen spis. Varje hörn badar i naturligt ljus eftersom de stora fönstren erbjuder utsikt över det omgivande landskapet.

Om du går längre bort kommer du att upptäcka genomtänkta bekvämligheter som gör vardagen till en konstform. Toaletten, tvättstugan och bastun erbjuder komfort och avkoppling – en fristad för både kropp och själ.

Ta trappan upp till andra våningen och du kommer att hitta en oas av lugn och komfort. Fyra sovrum väntar på dig, vart och ett erbjuder en privat tillflyktsort från omvärlden. Två badrum ger komfort för alla, medan ett kontor erbjuder utrymme för produktivitet och reflektion.

Våra andra genomförda projekt