MODULHUS HUS POD

HusPOD - husbilar med en eller flera moduler, som är helt färdiga i fabriken och inte kräver omfattande byggnadsarbeten på plats, utan endast sammanfogning av moduler.
Modulerna kan enkelt lyftas med en vanlig gaffeltruck, eftersom golvkonstruktionen har specialdesignade metallramar. Modulernas mått har utformats så att varje modul enkelt kan rymmas i en 13 m lång släpvagn. "HusPOD kan användas som rekreationsrum, privata kontor, gästhus, bad etc.
Vi har gjort det tekniska arbetet åt dig - allt du behöver göra är att välja din favoritmodul!

01. MODULÄR

Våra modulhus är utformade för att passa effektivt i en släpvagn, inte bara på höjden utan också på längden. Och när de väl har levererats är det inga problem att lyfta ut dem och installera dem på din tomt! Vi kan också erbjuda en installationstjänst.

02. FLERA OLIKA MODELLER

Olika moduler kan sättas ihop för att skapa ett hus med olika form.03. OLIKA KONFIGURATIONER

Vi vet alla att ju mer omfattande paketet är, desto dyrare är produkten. Men vi värdesätter våra kunder och låter dem välja!

04. ENKELT ANPASSNINGSBAR

Upplev friheten, flexibiliteten och bekvämligheten med ett kompakt boende utan att ge avkall på hemmets bekvämligheter. Välkommen till livets framtid - välkommen till din mobila oas.

FULLFÖRANDE

BASTU

Kan användas som bastu (med städ, bastuaggregat och skorsten)

TAKTEGEL

Det är möjligt att byta ut taktegel mot träplattor

LÄNGRE

Extra modul med anslutning till terrass

Från 7500 EUR.

Få en offert