Eksterior träprodukter

Naturliga träådringsmönster är unika, exklusiva och vackra. Vi erbjuder paneler och trall av barrträ i standardstorlekar, men som direkttillverkare kan vi tillverka materialen i önskade mått.

Naturliga material
Konkurrenskraftig pris
Hållbar livsstil

Termiskt modifierat trä

Trä som behandlats med het ånga och temperatur (180-215°C) kallas termiskt modifierat trä. Det är en otroligt hållbar produkt som inte är skadlig för människor och miljö, eftersom bearbetningscyklerna är strikt reglerade och anpassade till träets typ och dimensioner.

Trä för trall och fasadbeklädnad

Trä är ett populärt och funktionellt inslag i utomhusdekorationer, både i kommersiella projekt och i bostadsprojekt. Träets varma utseende kontrasterar vackert mot andra fasadmaterial.  De naturliga strukturmönstren i trä är unika, distinkta och vackra. Vi erbjuder standardbeklädnader och trall av barrträ, men som direkttillverkare kan vi tillverka material som är skräddarsydda efter dina önskade dimensioner.

Solskydd och solavskärmning

Solstrålning ger naturligt ljus och värme, vilket minskar behovet av konstgjord belysning och uppvärmning, även om överdriven solstrålning kan leda till överhettning, vilket skulle behöva motverkas med kylande luftkonditionering. Väl valda solskydd , jalusier, markiser och fönsterluckor kan också vara en del av husets design och din unikhet.

Få en offert!